Over ons

Wie wij zijn:

Computerserviceshg.nl in regio ALKMAAR is een full-service ICT bedrijf in Heerhugowaard dat particulieren en de bedrijven ondersteunt met vrijwel alles wat te maken heeft met de computer, hierbij kunt u denken aan computerhulp, Computer APK, computer reinigen, verwijderen van virussen, computerreparatie, kantoren verhuizingen, modem installeren, Aanleggen data- en elektrische kabels, Windows herinstallatie, Foto's en video’s bewerken en Website voor zzp’ers en voor particulier laten bouwen- en of onderhouden?. We schilderen uw woningen, aanleggen waterleiding, tegels en laminaat.

Ook doen wij uw jaarlijkse belastingaangifte en wereldwijd geld versturen.

Wij werken snel, zijn betrouwbaar, vriendelijk en niet te vergeten betaalbaar!

Ook voor in -en verkoop van gebruikte en nieuwe laptops bent u bij ons aan het goede adres! Tevens bouwen- en onderhouden we uw website.

Ons werkgebied ligt in een straal van 15 a 25 kilometer rondom Alkmaar en Heerhugowaard.

Ons uurtarief is laag en voordat we aan een klus beginnen zullen we altijd een duidelijke inschatting geven van wat de kosten zullen zijn.

Heeft u een vraag over veilig internetten, het instellen van wifi of Spotify, of bijvoorbeeld over het maken van een back-up?

Wat uw vraag ook is – onze medewerkers hebben het antwoord.

Een kleine greep uit wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen:


Elektra :


Overige apparaten :

Wenst u meer informatie ? of Heeft u een product dat niet vermeld staat dan kunt u altijd contact met ons opnemen of bel ons op +31 (0) 18 08 46 91 of Mail ons gerust dan komen we er vast en zeker uit.

Harun Gulzada

H. GULZADA is Manager van Computer- en NetwerktechniekU kunt een afspraak aanvragen via ons contact pagina. Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 en Za t/m Zo: 10:00 tot 17:00

Afspraakformulier

Phone: 0031-06 18084691

Vragen?
Email: info@computerservicehg.nl