Elektrotechniek services

ICT /Data-& Telecom

In de ICT/data- & telecom sector is het van vitaal belang om elke kabel, draad, paneel en outlet duidelijk te coderen om zo efficiënt mogelijk aanpassingen en reparaties uit te kunnen voeren.

Onze medewerkers helpen internet-problemen op te lossen door:

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van bekabelingsystemen voor data- en telefonie verkeer waarmee oplossingen geboden worden voor alle soorten data- en telecommunicatie voor zowel bedrijven als particulieren en instellingen.

computerservice kent geen standaard productenpakket voor data en telefonie verkeer. Elke oplossing komt tot stand in overleg met de klant, al naar gelang de behoefte.

Elektrische installaties in woningen

In de bouwmarkt zijn de materialen te koop om zelf elektrische installaties aan te leggen. Ga echter niet onvoorbereid aan de slag, ervaring en kennis van zaken zijn van belang. Bent u niet zeker van uw zaak, laat de klus dan over aan een vakman. U mag alleen veranderingen aanbrengen ná de elektriciteitsmeter. De meter en alles wat er voor zit zijn eigendom van het energiebedrijf. Een gedetailleerde beschrijving van diverse typen klussen vindt u bij de klusbeschrijvingen ‘Elektriciteitsleidingen aanleggen (inbouw resp. opbouw)', 'Stopcontact en lichtschakelaar monteren' en ‘Elektrische schakelingen'.
Alarm installeren

Met de juiste alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd op de meest effectieve, economische en noodzakelijke manier. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand ongewenst in uw pand is en geven dit door aan de alarmcentrale (meldkamer).

De centralisten in de meldkamer kunnen dan de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen en indien nodig de politie inschakelen. Uiteraard staat een gebruiksvriendelijke bediening van uw systeem centraal.

Dit kan eenvoudig via het intoetsen van een pincode of met gebruik van een afstandsbediening. Voor een goede beveiliging van uw pand is een systeem van een gecertificeerd bedrijf de goede keuze. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) certificeert technische beveiligingsbedrijven op grond van het voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen van de BORG-regeling. Het CCV controleert de gecertificeerde bedrijven voortdurend op kennis, opleidingsniveau, kwaliteit en deskundigheid.

Intercom Systeem Aanleggen

Niet alleen expert in groepenkasten.

Wij vervangen niet alleen groepenkasten maar ook intercomsystemen. Merendeels plaatsen wij een nieuwe commilito intercom systeem bij een verouderd systeem. Maar lossen ook geregeld problemen op in de bestaande installaties zoals een defecte bel, defect intercom telefoon of beeldscherm.

Heeft u ook een probleem met uw oude intercomsysteem die constant stoort met praten, luisteren of de beeldkwaliteit? Vraag dan snel een offerte aan voor het vervangen van uw intercomsysteem en ontvang tijdelijk 10% korting op de installatiekosten. Wij kunnen een nieuwe modern intercomsysteem aanleggen in uw woning / kantoor of bedrijf. Ook lossen wij problemen op voor de bestaande installaties en vervangen wij onderdelen zodat het weer prima functioneert.

Wij kunnen de commilito intercomsystemen goedkoper aanbieden dan andere leveranciers doordat wij groot inkopen en snel afhandelen van onze orders.

Ook doen wij eenvoudige belinstallaties aanleggen voor appartementen, galerijen met een deuropener.

Deurintercom aanleggen bij een hek of poort of in een woonhuis is vaak een probleem doordat de bekabeling niet kan worden voorzien. commilito richt zich op innovatieve oplossingen in deurintercom en heeft met power een bijzonder systeem op de markt gebracht.

Naast de 230V netspanning is geen andere bekabeling nodig om een deurintercom installatie aan te leggen. Overal waar netspanning is werkt de deurintercom.

Service en Onderhoud

Een goed onderhouden elektrische installatie is belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijf of uw woning. Wist u dat een van de belangrijkste oorzaak van brand bij zowel particulieren als bedrijven slecht onderhouden elektra is? Door regelmatig uw elektrische installatie(s) te laten keuren voorkomt u brand als gevolg van technische storingen of kortsluiting en bedrijfsschade door stilstand na een elektrische storing. Van der Vleuten elektrotechniek verzorgt keuring van elektrotechnische installaties, ook als deze niet door ons zijn aangelegd. Maak hier een afspraak.
Noodverlichting installeren

Een gebouw met noodverlichting helpt in een belangrijke mate mee voor een veilige situatie voor bezoekers en/of werknemers. Om deze veilige situatie te behouden is het noodzakelijk (en verplicht) dat de noodverlichtings-installatie regelmatig wordt gecontroleerd, onderhouden en zonodig hersteld. Wij kunnen deze controle uitvoeren.


Voor het onderhoud van de noodverlichting installatie zullen de armaturen en pictogrammen nagekeken worden op de volgende punten:

Onderhoud UPS:
De armaturen die achter de noodstroomvoorziening (UPS) zitten worden als volgt getest. De spanning wordt van de UPS afgehaald gedurende 1 uur, branden de lichtbronnen achter deze noodstroom voorziening gedurende 1 uur non stop dan keuren we deze UPS als akkoord. Echter worden de lichtbronnen van deze armaturen ook jaarlijks vervangen om in nood situatie te proberen voorkomen dat de lichtbron defect zal zijn.

Vervangen TL buizen noodverlichting:
Wanneer een vluchtwegverlichting is uitgevoerd met TL buizen vervangen wij de continu brandende TL buis bij het jaarlijks onderhoud. Wij schuiven de noodlamp door na de continu-lamp en plaatsen een nieuwe lamp in de nood-positie. Indien een TL buis enkel als noodlamp wordt gebruikt zal deze eens in de 3 jaar vervangen worden

Vervangen accu noodverlichting:
De fabrikanten adviseren de accu na 4jaar, dus met de controle van het 5e jaar te vervangen om te kunnen garanderen dat de capaciteit van de accu voldoende is om de lichtopbrengst te waarborgen.

Uitvoering werkzaamheden:
Wij zijn uitgegaan dat de werkzaamheden op normale werkdagen tussen 08.00 en 18.00 kunnen worden uitgevoerd, en de installatieplek toegankelijkheid vrij is en de installatietijd niet nadelig beïnvloed wordt.

U kunt een afspraak aanvragen via ons contact pagina. Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 en Za t/m Zo: 10:00 tot 17:00

Afspraakformulier

Phone: 0031-06 18084691

Vragen?
Email: info@computerservicehg.nl