Glazenwasser

Schone ramen geven uw huis of bedrijfsruimte een verzorgde, frisse uitstraling. Helaas zijn de ramen van veel panden lastig te bereiken, waardoor ze moeilijk schoon te houden zijn. Het inhuren van een professionele glazenwasser biedt dan uitkomst. Acacia is een betrouwbaar en deskundig schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van glasbewassing en diverse andere reinigingswerkzaamheden. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor brandschone ramen.

Scherpe prijs, veel kwaliteit

schoonmaakbedrijf-hg is een nieuwe schoonmaakbedrijf. Dat is een bewuste keuze, want hierdoor hebben we een sterke band met onze opdrachtgevers en medewerkers, houden we de communicatielijnen kort en kunnen we tegen een scherpe prijs veel kwaliteit leveren. Bovendien maakt het ons flexibel en kunnen we makkelijk inspelen op plotselinge vragen en opdrachten die op korte termijn moeten worden uitgevoerd. Als glazenwasser in regio Heerhugowaard. Daarnaast veel waarde aan het gebruik van duurzame schoonmaakproducten en streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten, zowel bedrijven als particulieren.
Wenst u meer informatie ? dan kunt u altijd contact met ons opnemen of bel ons op +31 (0) 18 08 46 91 of Mail ons gerust dan komen we er vast en zeker uit.U kunt een afspraak aanvragen via ons contact pagina. Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 en Za t/m Zo: 10:00 tot 17:00

Afspraakformulier