nieuws

Schone werkplek

Vieze kantoor? – ziek wordt je ervan… en je computer kan er ook niet tegen Een vol bureau, stapels losse papieren, kruimels van de laatste lunch op je bureau en stoffige kantoren, wie kent het niet? Nu kun je je afvragen of dit zo’n probleem is. In onderstaand artikel laten we zien wat een opgeruimde en schone werkplek voor uw organisatie oplevert.


Klik hier op het .PDF bestand te openen.


Verhoog je productiviteit met een opgeknapt werkplek

Een beter ingerichte werkplek kan een positief effect hebben op je productiviteit. Vier tips om hiermee aan de slag te gaan. We zouden willen dat het anders was, maar de meeste van ons brengen nergens zo veel tijd door als op onze werkplek. Dat is al reden genoeg om een beetje aandacht te besteden aan hoe deze eruitziet. Nog interessanter wordt het wanneer blijkt dat een goed ingerichte werkplek daadwerkelijk een positief effect op je productiviteit kan hebben. De redactie van Inc.com is zo vriendelijk om je op weg te helpen met de volgende tips voor het optimaliseren van je werkplek.Computer schoonmaken, niet iedereen kan het.

“Een computer schoonmaken, zo moeilijk is dat toch niet ?” Een PC schoonmaken doe je niet zomaar met een sopje, hiervoor zijn speciale materialen voor nodig. Computers bestaan uit elektronische delen die voor geen mogelijkheid aan vocht blootgesteld mag worden. Als een computer met vocht blootgesteld word zal deze kortsluiting veroorzaken, daardoor is de kans zeer groot dat uw pc niet meer zal werken.

Veel mensen kiezen ervoor om zichtbaar stof weg te halen met de stofzuiger. Dit kan natuurlijk altijd, maar je haalt daarmee niet het stof weg die weg moet zijn.

Computer Cleaning zorgt ervoor dat uw computer er weer uitziet als nieuw, door de uitgebreide gereedschappen die onze cleaners met hun mee dragen kunnen zij de computer helemaal schoonmaken tot de kleinste detail. Wil u een afspraak maken ? Bel ons gerust op of klik contact


Technische schoonmaak

De toekomst is techniek, maar ook technische hardware zoals computers, telefoons, printers, monitoren, en wat te denken van server ruimtes deze dienen allemaal schoongemaakt te worden om een langere levensduur te kunnen genieten en Hygiëne voor medewerkers te kunnen garanderen.

Technische apparatuur heeft speciale aandacht nodig, u moet weten wat u doet om de hardware niet te beschadigen dit noemen wij ICT technische cleaning. Specialistische reiniging van computer hardware.


Slechte werkplek kost ruim aantal miljarden per jaar

Slecht werkplekken, die bij de werknemers klachten veroorzaken zoals rugpijn, gespannen schouder en gevoelige polsen, kosten de Nederlandse bedrijven elk jaar zeker €3,3 Miljard in totaal.

Dit blijkt uit een Europees onderzoek, dat nog word gepubliceerd. Het werd uitgevoerd door het Britse researchbureau Dynamic Market. Bijna 2 op de 3 Nederlandse werknemers zeggen regelmatig last te hebben van pijnklachten die het directe gevolg zijn van langdurig werken in een verkeerde houden achter de computer.

30% geeft aan hierdoor zelfs iedere dag pijn te ervaren. Hiermee soort Nederland het hoogst van alle onderzochte Europese landen.

Vorig jaar heeft een op de vier Nederlandse werknemers ziekteverlof opgenomen als gevolg van deze problemen. In deze groep was het gemiddelde ziekteverzuim 20 dagen in 2012. Volgens de onderzoekers komt dit aantal in totaal overeen met op ruim €3,3 Miljard. Dat Nederland zo slecht scoort, verklaren de onderzoekers uit het feit dat werknemers in ons land ook het langst achter een computer, laptop of tablet zitten. Gemiddeld is dit ruim 6 uur per dag.

Schoonmaken computer (4)Computer-Cleaning.nl kan uw bedrijf helpen om een last van uw schouders te halen, want een vieze computer, toetsenbord en muis is ook een grote reden dat werknemers ziek worden.

Het toetsenbord is het meest onhygiënische onderdeel van een kantoor, bacteriën krijgen rustig hun kans om zich te verspreiden en vervolgens weer op uw vingers te verzamelen.


Systems schoonmaker is nodig !

De computer is een bron van stof, het is daarom wel nodig om uw computer met regelmaat schoon te maken. Een vieze computer is de nummer 1 reden dat computers een kortere levensduur hebben, computer cleaning heeft de geschikte materialen en producten om uw computer optimaal schoon te maken en te beschermen tegen stof.
Brand door oververhitte laptop

Een matras is in brand gevlogen in een woning aan de Conradstraat in Amsterdam. De matras vloog in brand door een oververhitte laptop. De woning liep aanzienlijke rook- en waterschade op. Als veiligheidstips geeft de brandweer het advies, dat de ventilator van de laptop vrij moet zijn zodat de warmte weg kan. Ook is het advies om de computer stof vrij te houden. Bij de brand raakte een vrouw gewond. Ze kreeg rook binnen en moest naar het ziekenhuis.TIP: Microsoft Security Essentials

Het programma Microsoft Security Essentials is een gratis antivirusprogramma. Het stopt virussen voor ze schade kunnen aanrichten. Het is beschikbaar in het Nederlands en wordt door experts goed beoordeeld. Wie nog geen antivirusprogramma heeft, kan voortaan dit pakket gebruiken. U kunt op lees meer klikken om het programma te downloaden.

Onderstaande link kunt u gratis antivirus downloaden


Toetsenbord smeriger dan WC bril

Het toetsenbord van een PC kan meer schadelijke bacteriën bevatten dan een gemiddelde toiletbril. Vies toetsenbord, computer cleaning Een Brits computertijdschrift heeft in het kader van de studie aan een bioloog gevraagd dertig toetsenborden uit een vooraanstaand, Londens kantoor te onderzoeken. De uitkomst is met recht schokkend te noemen. “Sommige toetsenborden droegen bacteriën met een hoog risico op ziekte”, schrijft het blad.

Vier toetsenborden bleken schadelijk te zijn voor de gezondheid en de bioloog eiste zelfs dat een toetsenbord direct zou worden vernietigd, aangezien deze vijf keer zo vuil was als een toiletbril.

Het smerigste toetsenbord bleek maar liefst 150 keer de limiet voor schadelijke bacteriën te overschrijden. Volgens de bioloog kunnen de bacteriën die op de toetsenborden werden aangetroffen onder andere voedselvergiftiging veroorzaken. “De hoofdoorzaak van de besmetting van een toetsenbord is de lunch verorberen aan het bureau, aangezien voedselresten de ontwikkeling van miljoenen bacteriën bevorderen.

Een slechte hygiëne, zoals de handen niet wassen na toiletbezoek, kan ook een oorzaak zijn”, zo verklaart het tijdschrift. In een enquête die meer dan 4.000 lezers van het blad which? Computing werd voorgeschoteld, gaf een op de tien toe het toetsenbord nooit te reinigen. Twintig procent gaf zelfs aan nooit de muis een sopje te geven. Ruim de helft van de ondervraagden maakt zijn toetsenbord minder dan eens per maand schoon.


Stof op computer is gevaarlijk.

Dat stof niet goed is voor uw computer dat weet u al, maar dat het gevaarlijk is? Dat weten veel mensen niet, de computer kan zodanig heet worden dat de computer kan gaan branden waardoor u mogelijk kans heeft op uitbreiding van een brand, het is dus verstandig om uw computer eens in de maand schoon te laten maken door een specialist.

WiFi versterker instellen

Het draadloze internet ( WIFI ) wordt veel gebruikt door laptop ’s en telefoons. Dit is allemaal erg handig want er hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van die lastige kabels, echter zijn er wel een aantal minpunten bij het draadloze internet. Zo heeft u niet altijd vol bereik en ziet u dat het internet steeds wegvalt. In de onderstaande handleiding gaan wij u stap voor stap uitleggen hoe u dit netwerk kunt versterken.

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Er zal dan een monteur bij u thuis komen om de situatie te bepalen, samen met u wordt er gekozen voor de meest efficiënte oplossing om uw wifi signaal te versterken. Bel 06-18084691 voor meer informatie of klik hier voor een terugbel afspraak!

U kunt een afspraak aanvragen via ons contact pagina. Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 en Za t/m Zo: 10:00 tot 17:00

Afspraakformulier

Phone: 0031-06 18084691

Vragen?
Email: info@computerservicehg.nl