Netwerk services

Internet-problemen oplossen

Wilt u internet aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen u graag op weg en lossen al uw internet-problemen snel op. Onze medewerkers laten u zien hoe alles werkt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen.

Onze medewerkers helpen internet-problemen op te lossen door:

Internet aansluiten kan op verschillende manieren. Wilt u kabel, ADSL of glasvezel? Onze medewerkers bespreekt samen met u uw wensen en zorgt voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.

Als uw internetverbinding het (tijdelijk) niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. Onze ‘medewerkers aan huis’ onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

Heeft u meerdere computers of laptops in huis? Met een draadloze router kunt al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kunt u overal in huis werken. Onze ‘medewerkers aan huis’ laat zien hoe dit instelt.

Wi-Fi versterker instellen

Het draadloze internet ( WIFI ) wordt veel gebruikt door laptop ’s en telefoons. Dit is allemaal erg handig want er hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van die lastige kabels, echter zijn er wel een aantal minpunten bij het draadloze internet. Zo heeft u niet altijd vol bereik en ziet u dat het internet steeds wegvalt. In de onderstaande handleiding gaan wij u stap voor stap uitleggen hoe u dit netwerk kunt versterken.

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Er zal dan een monteur bij u thuis komen om de situatie te bepalen, samen met u wordt er gekozen voor de meest efficiënte oplossing om uw wifi signaal te versterken. Bel 06-18084691 voor meer informatie of klik hier voor een terugbel afspraak!

Vragen over uw modem of router

Is de internetverbinding traag of ligt deze er misschien zelfs helemaal uit? Vaak is de oorzaak te vinden bij uw modem of router. Onze medewerkers aan huis komt graag bij u langs om te kijken of deze goed zijn aangesloten en of de instellingen goed staan. Ook krijgt u tips en adviezen om dit straks zelf aan te kunnen pakken.

Onze medewerkers aan huis helpt u graag, bijvoorbeeld door:

Een modem of router aansluiten. Als u de verpakking mag geloven is het allemaal erg gemakkelijk, maar in de praktijk kan dit nog best lastig zijn. Onze medewerkers laat zien waar welke kabel hoort en installeert de bijhorende software.

Soms verspringen de instellingen van uw modem of router plotseling, zonder dat u erom heeft gevraagd. Onze medewerkers checkt of alles nog klopt en zorgt ervoor dat de juiste instellingen weer worden ‘aangezet’.

Ligt de internetverbinding er plotseling uit of is deze erg traag? Soms is de reden onduidelijk en volstaat het om het apparaat even uit en weer aan te zetten. Onze medewerkers kunnen voordoen hoe u dit doet.

Technische IT ruimte reinigen

Tijdens het bouwen en verbouwen van een kantoor ruimte of magazijn komt er veel stof om de hoek kijken, een ICT cleaning is dan vaak ook nodig om de servers weer netjes te krijgen.

Speciaal voor deze ruimtes gebruiken wij afzuig en schoonmaak techniek dit kan zonder overlast te bezorgen naast uw huidige werkzaamheden maar ook buiten kantoor tijden.

Wij helpen u graag met uw ICT technische schoonmaken:

Hulp bij IT-verhuizingen?

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van alles dat met computers en andere automatische systemen te maken heeft. En dat gaat wel wat verder dan een stel computers in- en uitladen. Zo ruimen we alle apparaten met kabels nietjes op en vervolgens installeren we het weer op uw nieuw plek

Wij helpen u graag met:

Voordat u het apparaat verplaatst, altijd eerst alle verbindingskabels met andere apparatuur losnemen en controleren of de stekker uit het stopcontact is genomen.

De doos en de verpakkingsmaterialen die worden gebruikt om uw nieuwe receiver te beschermen tijdens transport zijn speciaal ontwikkeld om het tegen schokken en trillingen te beschermen. Wij raden u aan de doos en het verpakkingsmateriaal te bewaren voor het geval u later het apparaat gaat verhuizen of indien het ooit moet worden gerepareerd. Om de doos zo klein mogelijk te kunnen opbergen, kunt u hem opvouwen. U doet dat door voorzichtig het plakband in de bodem door te snijden en de doos in elkaar te vouwen. De overige kartonnen delen kunt u op dezelfde manier klein maken. Andere verpakkingsmaterialen kunt u in een plastic zak bewaren. Wanneer u de verpakkingsmaterialen niet wilt bewaren is het belangrijk te weten dat het karton en de andere delen van de verpakking kunnen worden gerecycled. Denk aan het milieu en lever de materialen op de daarvoor bestemde plaats in. Het is belangrijk dat u de beschermfolie van de sensor op de voorzijde verwijdert. Doet u dat niet dan zal de afstandsbediening minder goed werken.

Om zeker te zijn van een goede werking en elke kans op gevaarlijke

situaties te vermijden, het apparaat opstellen op een stevige, horizontale ondergrond. Bij plaatsing op een schap erop toezien dat het schap en het bevestigingsmateriaal het gewicht van de receiver kan dragen. Zorg ervoor dat er boven en onder het apparaat voldoende ruimte is voor

ventilatie. Wanneer het apparaat in een afgesloten kast wordt geplaatst, ervoor zorgen dat er in die ruimte voldoende ventilatie is. In sommige gevallen is een ventilator nodig. Plaats het apparaat nooit op een dik tapijt.

•Vermijd opstelling op extreem warme of koude plaatsen of op een plaats

•in direct zonlicht of nabij de verwarming. Vermijd ook vochtige ruimten.

•Blokkeer nooit de ventilatiesleuven bovenop het apparaat en plaats er

•geen objecten op.

Wanneer het apparaat vuil is, kunt u het schoonmaken met een zachte droge doek. Zonodig en alleen nadat u de stekker uit het stopcontact heeft genomen, kunt u het schoonmaken met een zachte doek die licht is bevochtigd met een mild reinigingsmiddel en vervolgens weer verwijderd met een zachte doek met schoon water. Maak het apparaat daarna direct droog. Gebruik NOOIT benzine, raamreinigers, verdunner, alcohol of andere oplossende stoffen daar dit de afwerking van metalen delen kan aantasten. Spuit ook geen insecticiden in de nabijheid van het apparaat.

Camera reinigen

Net zoals een auto die buitenstaat in weer en wind, is een CCTV bewakingscamera ook buiten en heeft deze de nodige aandacht en schoonmaak nodig. De camera zal door buiten te hangen aangetast worden door de regen en UV stralen, het is dan ook nodig om minimaal 1 a 2 keer per jaar de bewakingcamera’s te reinigen.


Belangrijke onderdelen van de schoonmaken zijn:

Veel van dit soort werkzaamheden voeren wij uit voor installatie bedrijven / particulier welke ons inhuren om dit te doen bij klanten van hun, maar ook kan u direct bij ons terecht.

U kunt een afspraak aanvragen via ons contact pagina. Ons afsprakenbureau is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 en Za t/m Zo: 10:00 tot 17:00

Afspraakformulier

Phone: 0031-06 18084691

Vragen?
Email: info@computerservicehg.nl